неділя, 10 грудня 2017 р.

16 днів проти насильства

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства, яка з 1991 року підримується міжнародною спільнотою. Ось і в Бортківській ЗОШ І-ІІ ст. дана акція стартувала 25 листопада в міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. Педагогічним колективом та психологом Бортківської ЗОШ І-ІІст. була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.
 Міжнародна акція «16 днів проти насильства» розпочалась із створення учнями стінгазет на тему:«Світ без насильства». Проведено анкетування учнів, де головним питанням було: «Поширення та форми насильства в школі».
Учні нашої школи залюбки приєдналися до участі в Міжнародній акції «16 днів проти насильства». Було проведено низку тематичних виховних заходів, конкурсів малюнків. У рамках акції відбулися такі заходи: 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом, були проведені різноманітні тематичні виховні години з питання попередження розповсюдження СНІДу та ВІЛ: «міфи і факти»;урок здоров’я «Захисти себе від СНІД/ВІЛ» та Акція «Червона стрічка», в якій взяли участь всі учні та педагоги Бортківської ЗОШ, одягнувши червону стрічку. Відбувся виховний захід « Ми проти насильства» з учнями школи, де були розіграні цікаві сценки про погані вчинки та різні ситуації з шкільного життя.
Закінчилась акція «16 днів проти насильства» переглядом цікавих презентацій по даній темі та підведенням підсумків.
 

 

 

 

Практичний психолог                                                                                Братейко І.М



Немає коментарів:

Дописати коментар