понеділок, 20 лютого 2017 р.



  На виконання Указу Президента України « Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті  Героїв Небесної Сотні» 20 лютого у Бортківській ЗОШ І-ІІ ст. відзначили  День Героїв Небесної Сотні. Учні переглянули фільм про події Майдану, декламували вірші і співали пісні присвячені героям, які полягли за світле майбутнє України. Діти виготовили і почепили на груди маки-пам'яті, запалили свічки і  у жалобі схиливши голови,  хвилиною мовчання вшанували  всіх невинно убитих, які віддали своє життя ,захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави.
 На шляху до незалежності україн­ський народ часто втрачав своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку за мирне  майбутнє нашої держави стали і герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом у 2014 році, заплативши за перемогу надвисоку ціну — власне життя.
Небесній Сотні
Шана й молитви,
За чисті душі,
Що злетіли в небо.
Їм шлях високий
Боже, освяти.
І в мирі, Господи,
Прийми до себе.
  Дякуємо Героям  Небесної сотні  за те, що не пошкодували життя заради  нас з вами, заради нашого майбутнього!
 Хай подвиг Героїв Небесної Сотні згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
Слава Україні!
Героям слава!














Павук Г.І.

Брошко В.Я.

Немає коментарів:

Дописати коментар