пʼятниця, 9 грудня 2016 р.

Мій світ без насильства
   Найвищою цінністю будь-якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека.
  Життєве неблагополуччя може бути спричинене різними факторами,зокрема перебування людини у ситуації торгівлі людьми або ж у зв’язку із вчиненням насильства в сім`ї, в школі, в побуті.
  З метою протидії всім формам насильства у Бортківській ЗОШ І-ІІ ст. з 25 листопада по 10 грудня проходила акція “16 днів проти насильства” та в межах цієї акції всеукраїнський тиждень права.
  З учнями школи проводилися просвітницько-профілактичні заходи,а саме:конкурс малюнків та плакатів “Світ без насильства” , “Права дитини в малюнках”, “Дитячий світ без жорстокості та насилля”. Класні керівники провели виховні години на теми: “Життя без насильства”, “Ми звільнимо світ від насильства”, “Добро врятує світ”, “Вчимося бути терпеливими”.
  Вчитель правознавства Павук Г.І. ознайомила дітей з їхніми правами та показала презентацію “Історія виникнення українського права” . З учнями 7-9 класів проводилося анкетування “Молодь і насильство в суспільстві”, “Визначення шляхів передачі ВІЛ-інфекції”.
  Практичний психолог Братейко І.М та учні 7 та 9 класів підготували виховний захід “Мій світ без насильства”, який супроводжувався цікавими презентаціями.











Немає коментарів:

Дописати коментар